Mistäs sitä taas kirjoittaisi. On kulunut kamalasti aikaa viime kirjoituksista, ja koko ajan blogiini eksyy porukkaa, mikä on tietysti hyvä juttu. On taas sattunut ja tapahtunut kaiken laista, ja tänään kerron uusimmasta ongelmastani: Koulun kevät-tanssiaiset.
Nämä tanssit eivät ole mitkään discoaiheiset, vaan perinteistä kicapoota [vai miten se nyt kirjoitetaankaan :D] valssia ja sellaista [niitä vaikeampia tansseja, kuten minä sanon]. Tottahan toki on myös tarjolla uudempaa musiikkia.
Käyn koulua, joka on yhdistetty kahdesta koulusta. Tämä on koulun ensimmäinen yhteinen vuosi, ja toisella koululla ei koskaan ole tanssiaisia ollut. Suurinosa odottaa tanssiaisia innolla, toiset kauhulla. Käytävillä verestetään viimevuoden muistoja, ja toiset kuuntelevat, mitä tuleman pitää. Tytöt tuskailevat mekkojensa kanssa. Toisilla ei ole päällepantavaa, toisilla on valinnan vaikeus.
Seuraavaksi näillä joilla ei viimevuonna tanssiaisia ollut, miettivät mitä tanssiaisissa tapahtuu,  ja sellaista. Sitten herää kysymys: pitääkö kysyä tanssiaisiin paria?
Osa "toisen"koulun puoliskosta puhuu pareista ja ketä tulisi pyytää. Jotkut pojat ovat jo pareja kyselleet. Me, joilla oli tanssiaiset viime vuonna tiedämme, ettei pareja tarvitse olla.
Eilen sitten, yksi hyvin.. öh.. epämiellyttävä poika tuli kysymään minua parikseen. Yritä nyt siinä takellella itsesi kamalasta tilanteesta kiltisti irti, pahoittamatta toisen mieltä. Pääsin itseni mielestä ihan kohtalaisesti tilanteesta, mutta pelottaa jos poika tulee uudelleen itse paikan päällä roikkumaan. Ihan rehellisesti sanottuna en tahtoisi näyttäytyä tämän kanssa julkisesti missään. Johtuu siitä, että tämä kyseinen tyyppi laulaa joka paikassa, naksauttelee polviaan, ja on yleinen vitsi joka paikassa. Eikä tämä pelkästään siitä johdu, että väheksyisin tätä tyyppiä mitenkään- en vain yksinkertaisesti halua.

Lisäksi ennen tanssiaisia tulee kamala kiire, kun minulla on vielä kaiken hyvän lisäksi vielä tanssiseurani kevätjuhlat. Koulun tanssiaiset alkavat klo 18.00, ja seuran juhlat klo 18.00. Ja tottakai siellä sitten esiinnytäänkin. Myöhästyn koulun tanssiaisita varmasti. Naureskeltiin juuri muiden ryhmäläisten kanssa, että joo, mennään esiintymisasuissa tanssiaisiin. Meillä on siis esiintymis asuina pinkit paljettipaidat [sellaiset pussimaiset topit, jotka ovat vasta lantion kohdalta kiinni kahdella hakaneulalla, eli kylki näkyy] niiden alle mustat topit/rintsikat. jalkoihin mustat verkkosukkikset, siihen päälle microshortsit, mustat tietysti.Mustat säärystimet, ja mustat käsineet, joiden varsi on melkein koko käden pituinen. Kaiken kruunaa mustat silinterit, joissa on hopeinen nauha ja pinkkejä paljetteja.

Kommentoikaa toki.